Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

Viszonteladóink
Ismerje meg az iRobot® viszonteladó partnereit!

Viszonteladói hálózatunk

Az iRobot termékek disztribúciója CSAK hivatalos márkakereskedőink hálózatán keresztül zajlik, akikkel garantáljuk az iRobot termékek kifogástalan minőségét. Hivatalos, forgalomban lévő, garanciális robotok, akkumulátorok és hivatalos kiegészítők csak ezen hálózaton belül elérhetőek.

Az említett garanciákat csak az iRobot márkakereskedők hálózatában tudjuk biztosítani. Az ellenőrzéshez mindig vásárlási igazolást kérünk. Ha kiderül, hogy az iRobot termékek vásárlása nem hivatalos márkakereskedőnkön keresztül történt, sajnos nem tudjuk elfogadni a garanciát. Ezért vásárlásakor ügyeljen, hogy hivatalos kereskedőtől vásároljon.

  • Gondosan választjuk meg kereskedőinket. Meg kell felelnie szigorú kritériumainknak, amelyek magukban foglalják a megbízhatóságot, a könnyű megközelíthetőséget és a sikeres üzleti hátteret. Akik képesek voltak megfelelni ezeknek a kritériumoknak, az iRobot által jóváhagyott viszonteladóinkká válhatnak.
  • Az engedélyezett kereskedők teljes hálózatát folyamatosan képzik és ellenőrzik. Az iRobot számára a legfontosabb, hogy kereskedőink 100% -os ügyfélszolgálatot biztosítsanak Önnek. Ha bármilyen eltérést tapasztal ezzel kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. A kiemelt kereskedőinket "iRobot Authorized reseller" logo által tudja beazonosítani az adott weboldalon.
  • Garancia Az iRobot hivatalos viszonteladók hálózatán keresztül vásárolt robotokra, fogyasztói ártól függően 24-36 hónapos garanciát biztosítunk. Az akkumulátorokra 12 hónap garancia érvényes.
  • 100%-os minőségi garancia Az iRobot hivatalos márkakereskedőitől vásárolt áruk esetében garantáljuk, hogy az áruk eredeti iRobot termékek és átestek a végső minőségellenőrzésen.
  • Magas szintű ügyfélszolgálat Az ügyfélszolgálatunk kiemelt szinten kezeli a felmerülő kérdéseket és rugalmasan oldja meg azokat.
  • A kiskereskedelmi üzletekben az ügyfél megtekintheti és kipróbálhatja a robotokat.
  • Több mint 60 partner már országszinten Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk.