Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

s sorozat
Elegáns, innovatív, tökéletes. A Roomba „s” sorozat modern formatervezés, Power Boost, megnövelt szívóerő szőnyegen, Clean Base™ automata szennyeződésgyűjtő rendszer, Imprint Link funkciónak köszönhetően kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal.

Takarítás határtalan területen

Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő

Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba s9+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

Takarítás határtalan területen

Power Boost, erősebb szívóerő szőnyegen funkció

A Roomba s9 + egyértelműen felismeri amint szőnyegre ér és abban a pillanatban 40x hatékonyságra növeli a szívóerejét a Power Boost funkciónak köszönhetően*. A Power Boost funkció az iRobot HOME alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely lehetővé teszi a porszívó teljesítmény beállítását 4 különböző üzemmódban.

Takarítás határtalan területen

Újratöltés tisztítás közben

Az iRobot Roomba élettartamának hosszabbítását nagymértékben segíti, ha folyamatosan a töltőállomásán tartózkodik. Automatikusan visszatér a töltőállomásra, kiüríti a portartályát.Nincs határ a takarítandó felület nagyságában.

Okos segítség

iAdapt 3.0 navigáció

A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően az új Braava jet m6 tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően a robot megtanulja a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

Okos segítség

Keep Out Zone, kizárt helyek funkció

A Keep out zóna, azaz kizárási zóna, funkció segítségével Ön korlátlan számú helyet választhat ki az iRobot HOME applikáció segítségével, amelyeket kizár a takarítási folyamatból. Ezt a funkciót egy térkép segítségével használhatja az alkalmazáson belül. Ez a funkció helyettesíti a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modellekben használtak.

Okos segítség

Imprint Link okos kapcsolódási funkció

Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba s9+ a Braava jet m6 felmosó robottal: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni. A teljes takarítási folyamatot a robotok elvégzik úgy, hogy Önnek nem is kell jelen lennie.

Új forma, új lehetőségek

Új, nagykapacitású akkumulátor

A Roomba s9+ típus megnövelt kapacitású, 3300 mAh litium-ion akkumulátor. Megnövekedett élettartam mint a korábbi modelleknél, ezért nagyobb terület takarítására képes egy töltéssel.

Új forma, új lehetőségek

Modern sarok design kialakítás, még egy lépéssel tovább

A Roomba s9+ az innovatív formatervezésnek, a nagyobb szélesebb keféknek és speciális oldalkefének köszönhetően maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek mentén és a bútorok körül. Mindezeken túl a Roomba s9+ gumikeféi 30%- kal szélesebbek, így sokkal hatékonyabb takarításra képesek és sokkal nagyobb területet gyorsabban takarítanak, mint az elődeik.

Új forma, új lehetőségek

Öblíthető portartály

A zseniálisan átgondolt robot és az egyedi portartály tervezésnek köszönhetően Ön egyetlen mozdulattal kiveheti a portartályt, kiöblítheti és száradás után visszateheti azt a helyére.

Roomba 's' sorozat
Ismerje meg az iRobot robotporszívóit! Mi gondoskodunk az otthonáról. Töltsön kevesebb időt takarítással, többet a családdal és szórakozással.