Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

Roomba j7+ (j755840)

A Roomba j7+ robotporszívó tökéletesen alkalmazkodik az Ön életritmusához, takarítási szokásaihoz. Azonnal reagál az útjában lévő tárgyakra a PrecisionVision navigációs rendszernek köszönhetően és elkerüli az olyan akadályokat, mint a kisállatok piszka és a töltőkábelek, így zavartalanul be tudja fejezni a takarítást.

Az iRobot Roomba j7+ prémium robotporszívó, amelyik okosan takarít, ott ahol kell. Önnek ehhez semmi mást nem kell tennie, mint az applikáción elindítani a folyamatot. A robot dolgozik, míg Ön a szeretteivel töltheti a szabadidejét.

A kompakt Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtőállomás leveszi a válláról a piszkos munka terhét.

Feltakarít Ön és saját maga után Akár 60 napig nem kell bajlódnia a porral és a szennyeződésekkel, mivel a Roomba® j7+ robotporszívó automatikusan kiüríti portartályát az AllergenLock porzsákokat használó kompakt kis Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő rendszerbe.

Zsenialitás a takarítás mögött - iRobot Genius

Élvezze a tisztább otthon kényelmét az iRobot OS által vezérelt Roomba® j7+ robotporszívó színfalak mögötti takarítási funkciója révén. E funkcióval a robotporszívó alkalmazkodik az Ön folyamatosan változó programjához, és akkor takarít, amikor Ön nincs otthon.

Tökéletes takarítás minden padlófelületen, szőnyegen is.

Ragyogóan tisztán tarthatja otthonát a háromfokozatú tisztítórendszerrel, amely kettős többfelszínű gumikefékkel gyűjti össze az állatszőrt, Edge-Sweeping oldalkefével tisztítja meg a szegélyeket és a sarkokat, és 10-szeres szívóerővel* gyűjti össze a makacs szennyeződéseket és piszkot.

Maximális adatbiztonság

Az iRobot ügyfelei több mint 30 éve fogadják otthonukban robotjainkat, hogy biztonságos és hatékony takarítási szolgáltatást nyújtsanak. Az Ön személyes terének tiszteletben tartása a fizikaitól a virtuálisig terjed, mivel csakis a legmagasabb szintű adattitkosítást alkalmazzuk, ahogy azt ígértük, hogy biztonságban tartjuk adatait – az adatok felhasználásával jobb élményt nyújtunk, és segítünk az Ön saját robotjának a legjobb teljesítmény elérésében. **Az Ön adatbiztonsága iránti elkötelezettségünknek köszönhetően, az iRobot a megbízható TUV tanúsítványt kapta.**

Forradalmian új PrecisionVision navigációs rendszer

Azonnal reagál az útjában lévő tárgyakra

A PrecisionVision navigációval a Roomba® j7 robotporszívó azonosítja és elkerüli az olyan akadályokat, mint a kisállatok piszka és a töltőkábelek, így zavartalanul be tudja fejezni a takarítást.

Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő rendszer

Kompakt méret, tökéletes szennyeződéseltávolítás a robot saját tartályából

Akár hónapokra elfelejtheti a takarítást a Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő rendszernek köszönhetően, amellyel a Roomba® j7+ robotporszívó kiürítheti portartályát az AllergenLock porzsákokba.

Szisztematikus takarítás

Szisztematikus takarítás, szegélyek, sarkok portalanítása

A Roomba® j7+ robotporszívó elkerüli az olyan veszélyeket, mint a kisállatok piszka vagy a töltőkábelek, amint észreveszi őket PrecisionVision navigációs rendszerével. Az iRobot Genius szolgáltatásnak köszönhetően pedig azt is megtanulja, hogyan kezelje az ilyen akadályokat a jövőben – ehhez fotót küld az észlelt dolgokról, Ön pedig megadhatja, hogy a robot elkerülje vagy feltakarítson körülötte.

Speciálisan felfüggesztett oldalkefe

Speciális, forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

Két, egymással szembenforgó profilirozott gumikefe

Kettős, profilirozott gumi takarítókefék biztosítják a szennyeződések fellazítását és begyűjtését

A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék különleges bánásmóddal távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt.

Háromfokozatú tisztítórendszer

Háromfokozatú takarítás minden ciklusban

Az iRobot Roomba robotporszívók szabadalmaztatott háromfokozatú takarítórendszerrel vannak ellátva. Az Edge-sweeping oldalkefe betereli a sarokból, szegély mellől a port a két egymással szembenforgó gumikefékhez, mely szennyeződés az erős szívóerő hatására a portartályba jut.

Imprint Link - Okos kapcsolódási funkció a robotok között

Roomba j7 a Braava jet m6 felmosó robot tökéletesen dolgoznak együtt.

A Braava jet m6 kapcsolódni tud a Roomba "s" és 'i" és "j" sorozatú robotporszívókhoz. A forradalmian új Imprint ™ Link funkciónak köszönhetően a Roomba először felporszívóz, majd utasítást küld a Braava-nak, hogy folytassa a felmosással. Így a két robot együttműködésének eredményeként a padló tökéletesen tiszta lesz, és Önnek ehhez otthon sem kell lennie, ez példátlan kényelmet biztosít a ház takarításában.

Imprint Link okos kapcsolódási funkció

Az Imprint Link okos kapcsolódási funkciónak köszönhetően a robotok együtt dolgoznak.

Az Imprint Link funkciónak köszönhetően a porszívó és a Braava jet m6 felmosó robot tökéletesen működik együtt applikációs vezérlés útján.

Imprint Link funkciónak köszönhetően a Braava jet felmos, amint a porszívózás befejeződött.

iRobot tökéletes csapatmunka a prémium robotok között.

A Braava jet m6 kapcsolódni tud a Roomba "s" és 'i" és "j" sorozatú robotporszívókhoz. A forradalmian új Imprint ™ Link funkciónak köszönhetően a Roomba először felporszívóz, majd utasítást küld a Braava-nak, hogy folytassa a felmosással. Így a két robot együttműködésének eredményeként a padló tökéletesen tiszta lesz, és Önnek ehhez otthon sem kell lennie, ez példátlan kényelmet biztosít a ház takarításában.

A legfejlettebb iRobot OS alkalmazásnak köszönhetően a Roomba j7+ tökéletesen személyre szabható porszívózást végez.

  • Precision Vision navigációs rendszer frontkamerával
  • iRobot OS applikációról történő beállítás
  • Nagykapacitású háromfokozatú tisztítórendszer
  • Személyre szabható takarítás
  • Kikerüli az útjába kerülő váratlan akadályokat
  • Kompakt, automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomás
  • Tökéletesen takarít szőnyeget és minden más padlófelületet is
  • Dirt Detect fejlett szennyeződésfelismerő rendszer
Az iRobot Roomba j7+ prémium okos robotporszívó tökéletes segítség lehet a gazdiknak, mert a robot elkerüli a nem várt kellemetlenségeket is.
299 999 Ftraktáron