Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

Utolsó darabok

Roomba i5+ (i565840)

Roomba i5+ okos robotporszívó, intelligens giroszkópos, szisztematikus navigációval, CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomással és Imprint Link okos kapcsolódási funkcióval a Braava jet m6 felmosó robothoz.

A Roomba i5 + egy stílusos okos robotporszívó, amely tökéletesen tisztít, kiüríti a saját portartályát, 10x szívóerővel rendelkezik a 600-as szériához képest, helyiségeket elhatárol és Ön elnevezheti azokat.

Új, egyedi Nucleus formatervezés, anyagválasztás

Az egyedülálló kialakítás és felületi anyagválasztás meglepően szép háztartási kiegészítőként jeleníti meg a Roomba robotporszívót. A modern design hasonlít a textíliákra, így emeli a belső dekoráció szinvonalát is.

Fejlett tisztítórendszer kefékkel

A prémium 3 lépcsős AeroForce® tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

75 percnyi takarítás egy töltéssel

A megtisztított terület mérete korlátlan. A Roomba i5 univerzális választás minden család számára. Tökéletesen megtisztítja a padlófelületeket az egész lakásban. Ha érzékeli, hogy merül az akkumulátor, akkor a robotporszívó visszatér a dokkoló és töltőállomására majd ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta. Tisztítási idő általában, töltésenként legfeljebb 75 perc.

Intelligens, giroszkópos szisztematikus navigációs rendszer

Az intelligens navigációja szilícium opto-mechanikus giroszkópokkal padlóérzékelőket használ a szennyeződések célzott felismeréséhez és feltakarításához. A robot mozgása szisztematikus és sorokban halad. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

Akár hónapokra elfelejtheti a takarítást a Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő rendszernek köszönhetően, amellyel az i5+ robotporszívó akár 60 napig is kiürítheti portartályát. Az AllergenLock zsákok felfogják és csapdába ejtik a pollen és penészallergének 99%-át.

iRobot

Imprint™ Link okos kapcsolódási funkció

Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba i5+ kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni.

Ott takarít ahol Ön szeretné

Feltérképezéses navigáció

Roomba i5 applikáción keresztül javasol Önnek szobahatárokat, amelyeket személyre szabottan módosíthat, elnevezheti a szobákat. Az iRobot Home alkalmazás segítségével hangutasításra is elküldheti a robotot takarítani.

Szisztematikus navigáció

Okos navigáció

Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, padlókövető érzékelőivel pedig eligazodik a lakásban, térkép tárolására alkalmas, elharátolhatja a helyiségeket egymástól, valamint küldheti meghatározott szobába is. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

Hetekig nem kell a takarításra gondolnia

CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtőállomás

Amikor a robotporszívó portartálya megtelik a Roomba i5 visszatérve az állomásra automatikusan kiüríti azt. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas.

*Szennyeződésgyűjtő állomás tartozék

Ne foglalkozzon a takarítással hetekig

Clean Base™ automatikus szennyeződésgyűjtő

A Roomba automatikusan üríti a portartályát, amikor az megtelt. A lezárt porzsák a szennyeződésgyűjtő rendszerben 30 alkalomnyi takarításig tárolja a port.

Gondtalan tisztítás -i3

Határtalan tisztítható padlófelület

Az iRobot Roomba robotporszívók szabadalmaztatott háromfokozatú takarítórendszerrel vannak ellátva. Az oldalkefe betereli a sarkokból, szegély mellől a port a gumikefékhez, mely szennyeződés az erős szívóerő hatására a portartályba jut.

HIbamentes navigáció

HIbamentes navigáció

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba i5 robotporszívó kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Ennek köszönhetően a robot képes megtanulni a lakás térképét, és felismerni a helyiségeket.

Gondtalan tisztítás
Hibamentes navigáció

Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer

Nagyhatékonyságú szívómotor

A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer

A két kefe egymással szemben forog

A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék különleges bánásmóddal távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt.

Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer

Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

Csapatmunka

A csapatmunka a robotok között azt jelenti, hogy a robotporszívó és a felmosó robot kommunikál egymással, és a teljes padlótisztítást, porszívózást és felmosást elvégzik az Ön távollétében. A padló tökéletesen tiszta lesz, míg Ön a szabadidejét élvezi.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

A Roomba először felporszívóz

A Roomba először felporszívózza a teljes lakást, vagy az egyes helyiségeket, ha azt állította be az iRobot HOME applikáción majd üzenetet küld a Braava robot felmosónak, hogy elkezdheti a munkát.

Imprint™ Link okos kapcsolódás a Braava jet felmosó robothoz

Csapatmunka

A csapatmunka a robotok között azt jelenti, hogy a robotporszívó és a felmosó robot kommunikál egymással, és a teljes padlótisztítást, porszívózást és felmosást elvégzik az Ön távollétében. A padló tökéletesen tiszta lesz, míg Ön a szabadidejét élvezi.

Roomba i5+ okos robotporszívó automatikus szennyeződésgyűjtő állomással, Imprint Link okos kapcsolódási funkcióval

 • Egyedülálló ID Nucleus formatervezés
 • CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás
 • Fejlett iAdapt szisztematikus navigáció
 • AeroForce prémium 3 lépcsős takarítórendszer
 • Nagykapacitású, öblíthető portartály
 • AeroForce szűrő
 • iRobot HOME applikáció
 • Megtisztítható terület mérete korlátlan
 • Imprint™ Link okos kapcsolódási funkció a Braava Jet m6 felmosó robothoz
 • A felgyülemlett koszt, piszkot AllergenLock porzsákba üríti
 • Edge-Sweeping oldalkefe gondoskodik a sarkokról, szegélyekről
 • ANTITANGLE bogózódásmentesítő rendszer
 • Leesés érzékelőknek köszönhetően nem esik le a lépcsőről
A Roomba i5 + egy stílusos okos robotporszívó, amely tökéletesen tisztít, kiüríti a saját portartályát, térképet készít a lakásról.
180 000 Ftraktáron