Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

Utolsó darabok

Roomba i7+ (i755840)

A Roomba i7 a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomásnak köszönhetően önállóan kiüríti a portartályát, ami azt jelenti, hogy Önnek ezzel hetekig nem kell foglalkoznia.

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba "i" sorozat robotja kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Így a Roomba képes kitakarítani bármekkora teret, annak nagyságától függetlenül. Mindezeken túl automatikusan üríti a portályát.

Ne szabjon határokat

Nincs határa a takarítandó felületnek. Minden típusú otthonban kiválóan megállja a helyét. Kitakarít nagyobb házakat, apartmanokat, kisebb lakásokat. Ha az akkumulátora takarítás közben merülni kezd, akkor a Roomba feltölti magát a dokkolóállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol a töltés előtt abbahagyta.

AeroForce® takarítórendszer

Az iRobot Roomba robotporszívók szabadalmaztatott háromfokozatú takarítórendszerrel vannak ellátva. Az oldalkefe betereli a sarokból, szegély mellőt a port a gumikefékhez, mely szennyeződés az erős szívóerő hatására a portartályba jut.

Okos takarítás programozás

Az Imprint technológiával minden szobához beállíthat egy takarítási ütemezést az Ön igényeinek megfelelően. Beállíthatjuk, hogy a Roomba például megtisztítsa a konyha környékét a vacsora elkészítése után, vagy nagy sebességgel porszívózza a bejárat helyiségét, miután hazajött a munkából.

iAdapt 3.0 navigáció

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Okos Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba i7+ robotporszívó 10 térkép tárolására alkalmas. Mindig kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. . Az iRobot OS applikációnak köszönhetően zónákra tudja osztani a lakást, meghatározhatja, hogy hol és mikor takarítson a robot, hol ne takarítson.

Clean Base™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba i7+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

iRobot

Imprint Link™ funkció

Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba i7 a Braava jet m6 felmosó robottal: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni.

Ne foglalkozzon a takarítással hetekig

Automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomás

A Roomba i7+ automatikusan üríti a portartályát, amikor az megtelt. A lezárt porzsák a szennyeződésgyűjtő rendszerben 30 alkalomnyi takarításig tárolja a port.

Határtalan lakás méret

Határtalan lakás méret

A Roomba i7 képes feltölteni magát takarítás közben is, ki is üríti a portartályát ha szükséges, majd folytatja a porszívózást ott ahol korábban abbahagyta. Ez problémamentes takarítást jelent Önnek hetekre.

HIbamentes navigáció

iAdapt 3.0 navigáció

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba i7 robotporszívó kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Ennek köszönhetően a robot képes megtanulni a lakás térképét, és felismerni a helyiségeket.

Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer

Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer

A két kefe egymással szemben forog

A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék különleges bánásmóddal távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt.

Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer

Nagyhatékonyságú szívómotor

A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

A Roomba először felporszívóz

A Roomba először felporszívózza a teljes lakást, vagy az egyes helyiségeket, ha azt állította be az iRobot HOME applikáción majd üzenetet küld a Braava robot felmosónak, hogy elkezdheti a munkát.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

Kommunikáció a robotok között

A Braava felmosó robot értesítést kap a Roomba robotporszívótól, hogy elkezdheti a felmosást a padlón. Mindkét robot önállóan dolgozik.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

Csapatmunka a robotok között

A csapatmunka a robotok között azt jelenti, hogy a robotporszívó és a felmosó robot kommunikál egymással, és a teljes padlótisztítást, porszívózást és felmosást elvégzik az Ön távollétében. A padló tökéletesen tiszta lesz, míg Ön a szabadidejét élvezi.

A Roomba i7+ az Imprint Smart Mapping, okos feltérképezés technológiának köszönhetően teljeskörű vezérlést ad az Ön kezébe, hogy mikor és melyik helyiséget takarítsa ki.

  • iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
  • Határtalan tisztítandó felület
  • Automata portartály ürítés a CLEAN BASE állomáson
  • Imprint Link funkció - okos kommunikáció a Braava jet m6 felmosó robottal
  • Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer
  • Keep Out Zone, kizárt helyek funkció
  • Fejlett irányítás az iRobot HOME alkalmazásról
  • Okos takarítás programozás
Az egyedülálló Roomba i7+ tökéletes választás bárkinek. Egy igazi remekmű a navigációs rendszere, a feltérképezés és az automatikus portartály ürítés.
244 999 Ftraktáron