Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

Roomba Combo i5+ (i557840)

Hatékony és alapos takarítás egy robottal, egyszerűen a tartályok cseréjével. Válassza ki a megfelelő tartályt annak függvényében, hogy csak porszívózni vagy felmosni is szeretne. Roomba Combo™ i5+ egy stílusos, okos robot takarítógép, okos térképkészítéssel és lehetséges hangvezérléssel.

A Roomba Combo i5 + egy stílusos okos robotporszívó, amely tökéletesen tisztít, kiüríti a saját portartályát, 10x szívóerővel rendelkezik a 600-as szériához képest, helyiségeket elhatárol és Ön elnevezheti azokat.

Nagyhatékonyságú takarítás és tökéletes ragyogás

Az oldalkefe tökéletesen takarít a bútorok lába körül, falak és szegélyek mentén és a nehezen elérhető sarkokban is. A két, egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a szennyeződést, amit a padlóról gyűjtött össze. Majd ez a szennyeződés a hatékony szívómotornak köszönhetően bejut a portartályba a nagyhatékonyságú szűrőn keresztül. A felmosáshoz csak illessze be a COMBO tartályt.

Új, egyedi Nucleus formatervezés, anyagválasztás

Az egyedülálló kialakítás és felületi anyagválasztás meglepően szép háztartási kiegészítőként jeleníti meg a Roomba robotporszívót. A modern design hasonlít a textíliákra, így emeli a belső dekoráció szinvonalát is.

75 percnyi takarítás egy töltéssel

A megtisztított terület mérete korlátlan. A Roomba Combo i5 univerzális választás minden család számára. Tökéletesen megtisztítja a padlófelületeket az egész lakásban. Ha érzékeli, hogy merül az akkumulátor, akkor a robotporszívó visszatér a dokkoló és töltőállomására majd ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta. Tisztítási idő általában, töltésenként legfeljebb 75 perc.

iRobot

Porszívózás és felmosás egy ciklus alatt

Csak cserélje ki a portartályt egy mozdulattal Combo vizes tartályra és a Roomba® robot automatikusan tudja, hogy eljött a kombinált takarítás ideje. Ne pazarolja az idejét a padló tisztításával, csak válassza ki a kívánt tisztítást. Az innovatív iRobot megoldás most száraz és nedves tisztítást is biztosít egyetlen robottal.

Intelligens, giroszkópos szisztematikus navigációs rendszer

Az intelligens navigációja szilícium opto-mechanikus giroszkópokkal padlóérzékelőket használ a szennyeződések célzott felismeréséhez és feltakarításához. A robot mozgása szisztematikus és sorokban halad. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

Utólagosan megvásárolható kiegészítő. Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba Combo™ i5 robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

VÁLASSZA KI, HOGY HOL SZERETNE CSAK PORSZÍVÓZNI ÉS HOL FELMOSNI IS

A porszívóból egy mozdulattal felmosás lesz

Maximalizálhatja a takarítás lehetőségét egy egyszerű mozdulattal. Ha a porszívózás mellett fel is mosna, akkor csak cserélje ki a portartályt Combo vizes tartályra és indulhat a felmosás.

HA VÉGZETT A PORSZÍVÓZÁSSAL, KIÜRÍTI A PORTARTÁLYÁT

Portartály a klasszikus porszívózáshoz

A klasszikus portartálynak köszönhetően a Roomba Combo alaposan felporszívóz a kemény felületeken, szőnyegeken egyaránt, majd visszatérve a Clean Base szennyeződésgyűjtő állomásra automatikusan kiüríti a saját portartályát.

PORSZÍVÓZÁS ÉS FELMOSÁS EGY CIKLUS ALATT

Tartály a kombinált takarításhoz

Csak egyszerűen cserélje le a klasszikus portartályt a Roomba Combo vizes tartályra, hogy a kombinált takarítás indulhat is. A porszívózás és felmosás ciklus 55 négyzetméteren zajlik zökkenőmentesen a 210 ml-es tartálynak köszönhetően.

OTT TAKARÍT AHOL ÖN SZERETNÉ

Feltérképezéses navigáció

Roomba Combo i5 applikáción keresztül javasol Önnek szobahatárokat, amelyeket személyre szabottan módosíthat, elnevezheti a szobákat. Az iRobot Home alkalmazás segítségével hangutasításra is elküldheti a robotot takarítani.

Szisztematikus navigáció

Okos navigáció

Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, padlókövető érzékelőivel pedig eligazodik a lakásban, térkép tárolására alkalmas, elharátolhatja a helyiségeket egymástól, valamint küldheti meghatározott szobába is. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

HETEKIG NEM KELL A TAKARÍTÁSRA GONDOLNIA

CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtőállomás

Amikor a robotporszívó portartálya megtelik a Roomba Combo i5+ visszatérve az állomásra automatikusan kiüríti azt. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas.

NAGYHATÉKONYSÁGÚ TAKARÍTÁS ÉS TÖKÉLETES RAGYOGÁS

4lépcsős takarítórendszer

Nagyhatékonyságú szennyeződés takarítás a 10x szívóerejű motornak köszönhetően. Az oldalkefe tökéletesen takarít a sarkokban , falak és szegélyek mentén, míg a két egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a port, hajat, kisállatok szőrét minden típusú padlóról. A felmosó rendszer tökéletesen tiszta és ragyogó felületeket biztosít.

Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Amikor merülni kezd az akkumulátora, visszatér a dokkoló állomásra, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

 • Egyedülálló ID Nucleus formatervezés
 • CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás
 • Fejlett iAdapt szisztematikus navigáció
 • AeroForce prémium 3 lépcsős takarítórendszer
 • Nagykapacitású, öblíthető portartály
 • AeroForce szűrő
 • iRobot HOME applikáció
 • Megtisztítható terület mérete korlátlan
 • Imprint™ Link okos kapcsolódási funkció a Braava Jet m6 felmosó robothoz
 • A felgyülemlett koszt, piszkot AllergenLock porzsákba üríti
 • Edge-Sweeping oldalkefe gondoskodik a sarkokról, szegélyekről
 • ANTITANGLE bogózódásmentesítő rendszer
 • Leesés érzékelőknek köszönhetően nem esik le a lépcsőről
A Roomba Combo i5 + egy stílusos okos robotporszívó és felmosó robot, amely tökéletesen tisztít, kiüríti a saját portartályát, térképet készít a lakásról és egy mozdulattal a portartályt Combo tartályra cserélve fel is mos.
249 999 Ftraktáron