Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

Roomba Combo (R113)

Egy robot, két funkcióra. Felporszívóz és feltöröl. (50-60 négyzetméter takarítása egy töltéssel). Az iRobot HOME applikációval elindíthatja a takarítást bármikor bárhonnan.

A Roomba Combo 3 feltörlési módnak, valamint a szűrőnek köszönhetően tisztává varázsolja a kemény padlót és a szőnyeget is.

Egyszerű elegancia

Modern dizájn, ezüst - fekete kombináció és egy gombbal történő indítás, 5 visszajelző információs fény, fekete tompított ütköző.

Kompakt méret, kettős üzemmódú takarítás

1 kompakt kis robot segít 2 takarítási fázisban, ideális kisebb alapterületű lakásokhoz. A Combo felszedi a piszkot a padlóról és fel is töröl utána. Jó megoldás kisebb méretű lakásokban, kevesebb szőnyeggel.

Intelligens robot

A Roomba Comba az iRobot egyik olyan robotja, amely tud csatlakozni az OKOS OTTHON eszközeihez. Elég csak kiadnia az utasítást az iRobot alkalmazás vagy a Google, illetve az Alexa hangasszisztens segítségével, és már ki is pipálhatja a takarítást.

Hatékony porszívózás

A Roomba Combo feltakarítja a koszt, piszkot, port minden típusú kemény padlóról és szőnyegről a takarítókeféknek és a szívómotornak köszönhetően. A 2 oldalkefe hatékonyan takarít a szegélyek, falak mentén és a sarkokban.

Okos feltörlés

A mikroszálas törlőrongy és nedvesség intenzitás szabályozás segít a tökéletesen tiszta padló elérésében. Padló minőségéhez megfelelő intenzitás kiválasztása. Használhatja vízzel, amihez a még jobb eredmény eléréséhez az iRobot felmosófolyadékot adagolhat

iRobot

Applikációs vezérlés

Az iRobot HOME alkalmazás segítségével a teljes takarítást online, könnyedén vezérelheti, akkor is ha nincs a robot közelében. Az applikáció angol nyelvű és hasznos információkat, ötleteket tartalmaz.

PORSZÍVÓZÁS

Szegélytakarító oldalkefék

2 oldalkefe segíti a robotot, hogy a sarkokból, szegélyek mentén, bútorok lába körül takarítson. Ez a kosz, szennyeződés és por a keféknek köszönhetően a robotporszívó takarító fejéhez kerül és a szívómotor a portartályba juttatja.

PORSZÍVÓZÁS

Cserélhető takarítókefék

A V alakú kefének és a nagy szívóteljesítménynek köszönhetően felszívja a port, a piszkot és az egyéb szennyeződéseket a keménypadlókról és a szőnyegekről. Az Edge-Sweeping szegélytakarító kefék a falak tövéből és a sarkokból is összegyűjtik a szennyeződéseket.

PORSZÍVÓZÁS

Hatékony szívómotor

A szívómotor gondoskodik a szennyeződések beszívásáról a padlóról a robot portartályába

FELTÖRLÉS

3 feltörlési mód

A feltörlési mód és a víz intenzitása hatással van a nedves tisztítófejre. Ön választja ki, hogy melyik az ideális a padló anyaga és a szennyeződés nagysága alapján.

FELTÖRLÉS

Mikroszálas törlőrongy

A speciálisan barázdált mikroszálas törlőrongy tökéletesen feltörli a padlót porszívózás után

FELTÖRLÉS

Elektromos vízszivattyú

A vízellátásról elektromos szivattyú gondoskodik, amely ugyanolyan nedvesen tartja a tisztítófej minden részét takarítás közben.

Applikáció

Ötletek és javaslatok

Az iRobot OS alkalmazásra támaszkodva megtanulja, hogy Ön mikor szokott takarítani, és az igényeinek megfelelő ütemezést javasol. Olyan hasznos javaslatokat is tesz, amelyekre talán nem is gondol – például alaposabb takarítást javasol az allergiaszezonban.

Alkalmazás

Takarítástervezés és ellenőrzés

Ön teljes mértékben felügyelheti a takarítást távolról is. Bármikor, bárhonnan elindíthatja a takarítást az iRobot OS applikációnak köszönhetően.

Alkalmazás

Víz intenzitás beállítása

Fontos funkció, hogy Ön be tudja állítani a víz intenzitását, adagolását. Minden kemény padlófelülethez be lehet állítani a szennyeződés mértékének megfelelően, nem kell mindig a maximum szinten használni.

aplikace
aplikace

MOZGÁS ÉS AKADÁLYOK

2 mozgási mód

A robotnak kétféle porszívózási szisztémája van: egyenes és reaktív. Szisztematikusan tisztíthatja a területet sorokban, vagy a mozgás irányát olyan algoritmusok vezérelhetik, amelyek gondoskodnak az egész helyiség tisztításáról nem hagyva maga után semmilyen nyomot.

MOZGÁS ÉS AKADÁLYOK

Leesés érzékelők

A leesés érzékelőknek köszönhetően a robot biztonságban van takarítás közben mindenhol. Amint lépcsőt vagy egyéb széleket érzékel visszafordul és folytatja a takarítást.

MOZGÁS ÉS AKADÁLYOK

Hogyan győz a por és piszok felett?

A Roomba Combo könnyedén elnavigál a küszöbökön, szegélyeken, mert átmegy 1,8 cm minden akadályon. Ha szőnyegen takarít, akkor kb 1,5 cm magasságig bírkózik meg a rojtokkal.

iRobot Roomba Combo tökéletes választás kisebb lakásokhoz, ahol a cél az, hogy az egész takarítást, porszívózást és feltörlést egy robot végezze el.
109 999 Ftraktáron