Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

Tavaszi nagytakarítás

Roomba Combo i8 (i8178)

A Roomba Combo™ i8 az Imprint Smart Mapping, okos feltérképezés technológiának köszönhetően teljeskörű vezérlést ad az Ön kezébe, hogy mikor és melyik helyiséget takarítsa ki.

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson.

Nagyhatékonyságú takarítás és tökéletes ragyogás

Az oldalkefe tökéletesen takarít a bútorok lába körül, falak és szegélyek mentén és a nehezen elérhető sarkokban is. A két, egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a szennyeződést, amit a padlóról gyűjtött össze. Majd ez a szennyeződés a hatékony szívómotornak köszönhetően bejut a portartályba a nagyhatékonyságú szűrőn keresztül. A felmosáshoz csak illessze be a COMBO tartályt:

Intelligens takarítás programozás

AZ Imprint Okos feltérképezés funkciónak köszönhetően beállíthatja a takarítást az igényeinek megfelelően. Így például takaríthat egy vacsora után csak az étkezőasztal alatt vagy gyorsan egy séta után csak az előszobában.

Töltés és folytatás

A takarítható felület nagyságának nincs határa. A Roomba "i" széria modellje tökéletes választás bármely háztartásban. Feltakarít nagyobb lakásokat, házakat, több szinten is. Amennyiben az akkumulátor lemerülne takarítás közben, akkor a Roomba i8 önmagától visszatér a töltőállomásra és feltöltés után ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta.

iRobot

Porszívózás és felmosás egy ciklus alatt

Csak cserélje ki a portartályt egy mozdulattal Combo vizes tartályra és a Roomba® robot automatikusan tudja, hogy eljött a kombinált takarítás ideje. Ne pazarolja az idejét a padló tisztításával, csak válassza ki a kívánt tisztítást. Az innovatív iRobot megoldás most száraz és nedves tisztítást is biztosít egyetlen robottal. Azokon a területeken, ahol nem szeretne felmosni, egyszerűen állítson be No-Mop, azaz felmosásmentes zónákat.

iAdapt 3.0 navigáció

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba Combo™ i8 robotporszívó kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Ennek köszönhetően a robot képes megtanulni a lakás térképét, és felismerni a helyiségeket.

Clean Base™ automatikus szennyeződésgyűjtő

Utólagosan megvásárolható kiegészítő. Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba Combo™ i8 robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

Válassza ki, hogy hol szeretne csak porszívózni és hol felmosni is

A porszívóból egy mozdulattal felmosás lesz

Maximalizálhatja a takarítás lehetőségét egy egyszerű mozdulattal. Ha a porszívózás mellett fel is mosna, akkor csak cserélje ki a portartályt Combo vizes tartályra és indulhat a felmosás.

Ha végzett a porszívózással, kiüríti a portartályát

Portartály a klasszikus porszívózáshoz

A klasszikus portartálynak köszönhetően a Roomba Combo alaposan felporszívóz a kemény felületeken, szőnyegeken egyaránt, majd visszatérve a Clean Base szennyeződésgyűjtő állomásra automatikusan kiüríti a saját portartályát.

*Clean Base™ szennyeződésgyűjtő nem a csomag része.

Porszívózás és felmosás egy ciklus alatt

Tartály a kombinált takarításhoz

Csak egyszerűen cserélje le a klasszikus portartályt a Roomba Combo vizes tartályra, hogy a kombinált takarítás indulhat is. A porszívózás és felmosás ciklus 55 négyzetméteren zajlik zökkenőmentesen a 210 ml-es tartálynak köszönhetően.

Ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta

Visszamegy a töltőre majd folytatja a takarítást

A Roomba Combo™ i8 a feladat elvégzéséhez szükséges szintre tud újratölteni takarítás közben, és szükség esetén a Clean Base automata szennyeződésgyűjtő állomáson tölti is magát. Ez problémamentes tisztítási élményt biztosít.

*Clean Base™ szennyeződésgyűjtő nem a csomag része.

Személyreszabott felmosás

Felmosás alól kizárt zónák - No Mop Zones

Ha nem akarja a felmosás funkciót használni bizonyos területen, akkor egyszerűen csak állítsa be a No Mop zónát, Felmosás alól kizárt területet. Igy azon a területen a Roomba i8 csak porszívózni fog.

HIBÁTLAN MŰKÖDÉS

iAdapt 3.0 navigációs rendszer

A legfejlettebb iAdapt 3.0 navigációs rendszernek köszönhetően nagyobb felületeken is feltérképez és tökéletesen takarít. A Roomba Combo™ i8 kamerával rendelkezik, amely érzékeli az akadályokat. Akár 10 különböző térképre emlékszik és beazonosítja azokat.

Nagyhatékonyságú takarítás és tökéletes ragyogás

4lépcsős takarítórendszer

Nagyhatékonyságú szennyeződés takarítás a 10x szívóerejű motornak köszönhetően. Az oldalkefe tökéletesen takarít a sarkokban , falak és szegélyek mentén, míg a két egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a port, hajat, kisállatok szőrét minden típusú padlóról. A felmosó rendszer tökéletesen tiszta és ragyogó felületeket biztosít.

Tökéletes takarítás a szabadalmaztatott rendszereknek köszönhetően

Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

Amikor a portartály megtelik a Roomba Combo i8 automatikusan kiüríti azt. Az Antiallergén Lock porgyűjtő zsák 30 alkalomnyi port tárolására alkalmas.

*Clean Base™ szennyeződésgyűjtő nem a csomag része.

Tökéletes takarítás a szabadalmaztatott rendszereknek köszönhetően

Dirt Detect™ szennyeződésfelismerő rendszer

A Roomba i8 egyedi akusztikus szenzoroknak köszönhetően felismeri a szennyezettebb helyeket és ott erősebben porszívózik.

A Roomba Combo™ i8 az Imprint Smart Mapping, okos feltérképezés technológiának köszönhetően 10 térkép tárolására alkalmas és teljeskörű vezérlést ad az Ön kezébe, hogy mikor és melyik helyiséget takarítsa ki.

  • iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
  • Határtalan tisztítandó felület
  • Imprint Link funkció - okos kommunikáció a Braava jet m6 felmosó robottal
  • Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer
  • Keep Out Zónák, kizárt területek és Felmosás elkerülő, No Mop Zónák
  • Fejlett irányítás az iRobot OS vezérlésről
  • Okos takarítás programozás
  • 10 térkép tárolására alkalmas
A Roomba Combo™ i8 porszívó 10 térkép tárolására képes, megtanulja és megjegyzi a különböző helyiségeket. A térképeket elmenti és később Ön el tudja végeztetni vele a porszívózást akár helyiségenként, külön-külön is.
189 999 Ftraktáron