Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

Újdonság

Roomba Combo j9+ (c975840)

A legerősebb és legfejlettebb 2in1 porszívó és felmosórobot egyben. Teljesen visszahúzható felmosólemezzel és hatékony, megkettőzött súroló takarítással, amely szimulálja a kézi dörzsölést, súrolást. A robot kiüríti a saját tartályát a szennyeződésgyűjtő állomáson, és utántölti a felmosáshoz szükséges folyadékot.

Lehetővé teszi, hogy akár 1 teljes hónapra megfeledkezzen a takarításról. Kiüríti a saját tartályát a töltőállomáson, sőt a felmosáshoz szükséges folyadékot is utántölti. Megkettőzött súroló funkciójával és még erősebb szívóerővel tökéletesen tiszta padlót biztosít. Minden egyes takarításkor tanul, és képes megtervezni otthona tisztítási tervet, beleértve a szívóerő, a felmosás intenzitása vagy az egyes helyiségek számának egyedi beállításait

Egy hónap gondtalan és erőfeszítés nélküli takarítás

A Clean Base® Automatikus töltő és dokkolóállomás felszívja a robot saját portartályának tartalmát és akár 60 napig tárolja az összegyűjtött koszt. Ráadásul akár 30 napig újratölti a robot felmosótartályát, így ön 1 teljes hónapig gondtalan és könnyed takarítást élvezhet.

A legerősebb porszívózás és felmosás

Az oldalkefe tökéletesen takarít a bútorok körül, falak mentén és a szobasarkot és más nehezen elérhető helyeken. Két egymással szembenforgó, profilirozott gumikefe felszedi a szennyeződéseket minden típusú padlóról és szőnyegről. A szennyeződést ezután egy erős szívómotor, egy hatékony szűrővel ellátott portartályba szívja azt. A SmartScrub, okos súrolás funkcióval ellátott kihúzható felmosó biztosítja a tökéletes felmosást kemény felületeken.

A kézi súrolást szimulálja

A SmartScrub, okos súrolás funkcióval a Roomba Combo® j9+ valódi kézi felmosást szimulál – a felmosó a padló felé gyakorol nyomást, és előre-hátra csúszik rajta, így még a makacsabb, ragacsos szennyeződéseket is megbízhatóan kezeli.

iRobot

Teljesen automatikus 2in1 robot

A Roomba Combo j9+ teljesen kihúzható felmosólemezzel van felszerelve, mikroszálas párnával és nedvességintenzitás-szabályozással. Automatikusan felismeri, hol kell felporszívózni és hol felmosni, felismeri a szőnyegeket, és szükség esetén visszahúzza a felmosófejett, hogy soha a szőnyeg ne legyen nedves. A SmartScrub kettős súroló funkciójával valódi kézi súrolást szimulál

iRobot

Dirt Detective - okos takarítás tervezés

A DirtDetective funkciónak és az iRobot OS-nek köszönhetően a Roomba Combo® j9+ folyamatosan tanul minden új tisztításnál, és javaslatot tesz az optimális takarítási tervre. A korábbi tisztításokból származó ismeretek alapján minden helyiségben automatikusan priorizálja a tisztítást, és beállítja a szívóteljesítményt, a munkamenetek számát és a törlés intenzitását.

vSLAM® navigációs rendszer tárgyfelismeréssel

A legmodernebb PrecisionVision navigáció lehetővé teszi a Roomba® Combo j9+ robot számára, hogy észlelje a padlón lévő tárgyakat, például cipőket, kábeleket, zoknikat, vagy a kis kedvencek meglepetéseit. Tudja, hogy mit kell kerülni és mit nem. Minden frissítéssel folyamatosan tanul, és az azonosítható objektumok listáját is bővíti minden alkalommal.

CLEAN BASE® AUTOMATIKUS TÖLTŐ ÉS DOKKOLÓÁLLOMÁS

A leghalkabb elegáns dokkolóállomás

A Clean Base® Automatikus töltő és dokkolóállomás akár 60 napig is kiüríti a saját portartályát és 30 napig újratölti a felmosáshoz szükséges folyadékot. Prémium anyagokból készült, farost szerű tetejével és stílusos tárolóhelyként is funkcionál. Belül van hely a tartozékok tárolására.

TAKARÍTÁSRA TERVEZVE

Elkerüli az akadályokat

A Roomba® Combo j9+ robotporszívó elkerüli az útjában lévő akadályokat a kábelektől a kisállatok "piszkán" át. Amikor először érzékeli őket, akkor próbálja beazonosítani és megtalálni, hogy hogyan kezelje őket most és a jövőben, így a tulajdonosnak fotót küld a tárgyról. A tulajdonos dönti el, hogy a jövőben ezeket a robot elkerülje vagy folytassa a takarítást.

TÖKÉLETES TAKARÍTÁS A SZABADALMAZTATOTT FUNKCIÓKNAK KÖSZÖNHETŐEN

Dirt Detect™ szennyeződésfelismerő rendszer

iRobot Roomba robotporszívó érzékelők sokaságával detektálja a szennyezett területeket. A robot azon helyeken, melyek koszosabbak még alaposabban takarít.

AEROFORCE® NÉGYFOKOZATÚ TISZTÍTÓRENDSZER

Leghatékonyabb porszívózás és feltörlés

A Roomba Combo® j9+ megbirkózik a szennyeződésekkel bárhol is rejtőzik az innovatív dual használatával gumikefék, élsöprő kefe falakhoz és sarkokhoz, 100%-kal erősebb szívóerő és erőteljes súroló hatás.

AEROFORCE® NÉGYFOKOZATÚ TISZTÍTÓRENDSZER

Két egymással szembenforgó takarítókefe

Az oldalkefének köszönhetően a Roomba Combo j9 hatékonyan takarít a bútorok lába körül, falak mentén, sarkokban és más nehezen elérhető helyeken is. A két, egymással szembenforgó profilirozott gumikefe szabadalmaztatott rendszere minden típusú kemény padlóról és szőnyegről összegyűjti a szennyeződéseket.

AEROFORCE® NÉGYFOKOZATÚ TISZTÍTÓRENDSZER

Egyedi, behúzható felmosófej

A nedves felmosásról ezután az egyedülálló visszahúzható felmosó gondoskodik, amely szükség esetén teljesen visszahúzható, hogy elkerülje a szőnyeg beázását. A SmartScrub kettős súroló funkciónak köszönhetően a valódi kézi törlést szimulálja – a felmosó a padló felé gyakorol nyomást, és előre-hátra csúszkál rajta, így még a lerakódott szennyeződést is megbízhatóan kezeli.

FEJLETT NAVIGÁCIÓS RENDSZER

Mindig elkerüli az akadályokat

A Roomba® Combo j9+ robotporszívó a legfejlettebb VSLAM szisztematikus navigációval és PrecisionVision funkcióval. Ez lehetővé teszi az elkerülendő objektumok felismerését.

FEJLETT NAVIGÁCIÓS RENDSZER

Okos feltérképezés és Dirt Detective rendszer

Akár 10 különböző térkép tárolására is alkalmaz és mindig tudja, hol van. Így Ön minden emeletet feltérképezhet, vagy magával viheti a porszívót a nyaralóba is. A DirtDetective funkciónak köszönhetően figyeli a háztartási szokásokat és a szennyezettségi szintet, hogy az összegyűjtött adatok alapján optimális takarítási tervet készítsen.

HATÁROK NÉLKÜLI TAKARÍTÁS

Takarítás közbeni töltés

A Roomba Combo j9+ a tisztítási folyamat befejezéséhez szükséges szintre képes újratölteni magát a Clean Base dokkoló és töltőállomáson. A Visual dokkoló funkcióval mindig visszatér a töltőállomásra és a LED háttérvilágításnak köszönhetően ezt még sötétben is megteheti.

IROBOT OS

Egyszerűen felemeli a szőnyeg fölé

A Roomba Combo j9+ egy igazán automatikusan működő 2in1 porszívó és felmosórobot. Megkülönbözteti a szőnyeget a kemény padlótól, és ezt megjeleníti a térképen. Automatikusan felméri, hol kell felporszívózni és hol kell felmosni – Önnek emiatt sem kell aggódnia. Teljesen felemeli a felmosófejet, mielőtt a szőnyeg közelébe érne a robot, így a szőnyeg sosem lesz nedves.

IROBOT OS

Alaposabb, mint gondolná

Feltérképezi az otthona padlóját és alkalmazkodik az Ön szokásaihoz. Nem csak bizonyos helyiségeket takarít, hanem azokon belüli zónákat is megkülönböztet– még azt is javasolja, hogy hol kell növelni a takarítás gyakoriságát, például a konyhapultnál vagy az étkezőasztal alatt. Az alkalmazás kijelölheti azokat a tiltott zónákat, amelyekben a robot nem takaríthat. Tudja, hol kell felporszívózni és hol kell felmosni.

IROBOT OS

Alaposabb, mint gondolná

Az Ön szokásai alapján takarítási ütemtervet javasol, valamint szezonális ajánlásokat tesz minden helyiséghez. Folyamatosan figyeli a szennyezettség szintjét az otthon minden zónájában, és biztosítja az optimalizált takítást javasol. Programozhatja a takarítást arra az időre, amikor Ön nincs otthon, így elkezdie a takarítást, amikor Ön elhagyja a házat, és leállítja azt, amikor Ön visszatér, így nem zavarja Önt a takarítási folyamat. Kompatibilis a hangasszisztensekkel.

A Roomba® Combo j9+ elkerüli az akadályokat, kiüríti a saját portartályát, valamint utántölti a szükséges folyadékot, szimulálja a kézi súrolást. Beazonosítja és monitorozza a háztartási szennyeződéseket, majd ennek megfelelően javasolja az optimális tisztítási tervet.

 • VSLAM PrecisionVision navigációs rendszer
 • ODOA (Tárgyfelismerő és elkerülő) funkcó
 • AeroForce prémium 4 lépcsős takarítási rendszer
 • SmartScrub - Megkettőzött erejű súrolás
 • Dirt Detective - okos takarítás tervezés
 • Fejlett iRobot OS™ Intelligens vezérléssel és takarítás tervezéssel
 • Intelligens takarítás tervezés
 • Keep Out zónák - kihagyandó helyek
 • Széles látószögű front kamera LED világítással
 • Vizuális dokkolás
 • Határtalan tisztítandó felület
 • A Clean Base® Auto-fill Dock Automatikus töltő és dokkolóállomás
A legfejlettebb 2in1robot visszahúzható felmosófejjel és hatékony dupla súrolással. Tudja, hol kell felporszívózni és hol felmosni. Elkerüli az útjába kerülő akadályokat, kiüríti a saját portartályát és újratölti a felmosófolyadékot.
549 999 Ft Jelenleg nem elérhető