Tavaszi nagytakarítási akcióban akár 33% kedvezmény a robotokra!

ÚJ

Roomba j9 (j915840)

A Roomba® j9 okos robotporszívó a legjobb választás a por és szennyeződések eltávolítására. Erőteljes szívóerejének köszönhetően alaposan kitakarítja a nagyobb háztartásokat, ahol kiskedvencek is vannak. Minden takarítási ciklus során tanul, megfigyeli a padlót a szennyeződések szempontjából, és javasolja az optimális takarítási tervet minden szobához.

Applikációról vezérelhető egyszerű és tökéletes takarítás minden felületen. A takarítási ciklusok során tanul, és képes személyre szabott beállításokat, takarítási tervet javasolni az otthonához, beleértve az egyes szobákra vonatkozó beállításokat is, mint például a szívóerő, vagy a ciklusok száma.

Dirt Detective - az okos takarítástervezés

A DirtDetective funkció és az iRobot OS segítségével a Roomba® j9 robotporszívó folyamatosan tanul minden takarítás során, és optimális takarítási tervet javasol. Az előző takarításokból származó ismeretek alapján automatikusan prioritást rendel minden szoba takarításához, és beállítja a szívóerőt vagy a ciklusok számát.

vSLAM® navigációs rendszer tárgyfelismeréssel

A tökéletesen tervezett PrecisionVision navigációs rendszer segítségével lehetővé teszi a Roomba® számára, hogy érzékelje a padlón lévő tárgyakat, például cipőket, kábeleket, zoknikat, és a kiskedvencek "meglepetéseit". Tudja, mit kell elkerülni, és mit nem. Minden frissítéssel folyamatosan tanul, és az általa azonosítható tárgyak listája folyamatosan bővül.

IMPRINT LINK kapcsolódási funkció a Braava jet m6 felmosórobothoz

Az Imprint Link okos kapcsolódási funkciónak köszönhetően a robot együttműködik a felmosórobottal. Először porszívózik, majd a dokkolóállomásra visszatérve elküldi a jelet a felmosónak, hogy indíthatja a felmosási ciklust.

FEJLETT NAVIGÁCIÓ

Okos feltérképezés és DirtDetective rendszer

A robot 10 különböző térkép memorizálására képes, és mindig tudja, éppen hol tartózkodik. Tehát minden emeletet feltérképezhet külön-külön vagy magával viheti a nyaralóba is a robotot. A DirtDetective funkció segítségével figyeli a háztartási szokásokat és a szennyeződési szinteket, hogy optimalizált takarítási tervet hozzon létre az összegyűjtött adatok alapján.

TAKARÍTÁSRA TERVEZVE

Elkerüli a veszélyeket

A Roomba® j9 robotporszívó elkerüli a váratlan akadályokat a töltőkábeltől a kiskedvencek "meglepetéséig". Amikor először találkozik az akadállyal, fotót küld az applikációra elfogadásra és Ön dönt arról, hogy a későbbiekben azt a robot elkerülje vagy folytassa a takarítást. Az Ön választását a robot megjegyzi és a következő takarításnál már ahhoz alkalmazkodik.

Clean Base® tisztítóállomás

Hónapokig nem kell a takarítás miatt aggódnia

A Roomba j9+ a Clean Base tisztítóállomásra visszatéréskor automatikusan kiüríti a saját portartályát. Az állomásban található porzsák akár 60 alkalomnyi takarítás szennyeződését képes tárolni. Az állomás kialakítása lehetőséget biztosít egy további tartalékzsák elhelyezésére is.

*Clean Base® a csomag része

IMPRINT™ LINK - EGYÜTTMŰKÖDÉS A ROBOTOK KÖZÖTT

A Roomba először porszívózik

A Roomba először az egész házat vagy az iRobot HOME alkalmazásban kiválasztott szobákat porszívózza, majd továbbítja a jelet a Braava felmosó felé.

IMPRINT™ LINK - EGYÜTTMŰKÖDÉS A ROBOTOK KÖZÖTT

Megkapja az információt

A Braava MEGkapja az információt a robotporszívótól, hogy a porszívózás befejeződött és elkezdheti automatikusan a felmosást. A robotok teljesen önállóan együttműködnek.

IMPRINT™ LINK - EGYÜTTMŰKÖDÉS A ROBOTOK KÖZÖTT

Csapatmunka

A robotok csapatmunkájának köszönhetően mindig gyönyörűen porszívózott és tiszta otthona lesz, mindenféle erőfeszítés nélkül. Amíg a padlók takarítás alatt állnak, Ön élvezheti a szabadidőt.

A Roomba® j9 okos robotporszívó a legjobb választás a por és szennyeződések eltávolítására. Erőteljes szívóerejének köszönhetően alaposan kitakarítja a nagyobb háztartásokat, ahol kiskedvencek is vannak. Minden takarítási ciklus során tanul, megfigyeli a padlót a szennyeződések szempontjából, és javasolja az optimális takarítási tervet minden szobához.

  • Precision Vision navigációs rendszer frontkamerával
  • iRobot OS applikációról történő beállítás
  • Dirt Detective - okos takarítás tervezés
  • Nagykapacitású háromfokozatú tisztítórendszer
  • Személyre szabható takarítás
  • Kikerüli az útjába kerülő váratlan akadályokat
  • Kompakt, automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomás
  • Tökéletesen takarít szőnyeget és minden más padlófelületet is
  • Dirt Detect fejlett szennyeződésfelismerő rendszer
Erőteljes szívóerő és intelligens takarításoptimalizálás az előző tapasztalatok alapján. A robot képes felismerni az objektumokat és ennek megfelelően módosítani az útvonalát. Ideális választás kiskedvencek mellé.
309 999 Ftraktáron